Назад к новостям

    Ребрендінг мастил ZIC 2015

    23.12.2015

    ZIC - один з провідних світових виробників мастильних матеріалів.
    Продукція ZIC виготовляється виключно в Південній Кореї з використаннямнайсучасніших технологій глибокої переробки нафти - каталітичного гідрокрекінгу і гідродепарафінізаціі.
    Мастильні матеріали ZIC відповідають найжорсткішим вимогам світових виробників автомобілів. Виробник мастильних матеріалів ZIC компанія SK Lubricants провела серйозні зміни: поліпшені рецептури масел, прийнята нова система найменувань і розроблена нова упаковка.

    Напередодні виходу автомастил ZIC на нові ринки компанія SK Lubricants провела ребрендінг упаковки і спростила систему класифікації продукту, що випускається.


    Оновлені мастила ZIC будуть запропоновані українському споживачу в в нових ергономічних, зручних, міцних і практичних пластикових каністрах з напівпрозорої смугою на боці, що дає можливість контролювати кількість залишився всередині упаковки масла.

     

    Нова упаковка забезпечена декількома додатковими рівнями захисту від підробки. Горловина каністри запечатана фольгою з логотипом ZIC, на етикетку нанесена оригінальна запатентована голограма, а на дні каністри вигравірувано назва бренду.

    Нова система маркування автомастил ZIC покликана гранично спростити споживачеві ідентифікацію продукту. Існуючі раніше види синтетичних і напівсинтетичних мастил для легкового транспорту були об'єднані в три групи. Група Х5 - напівсинтетичні мастила на основі базового синтетичного мастила Yubase з додаванням мінеральних базових масел, Х7 - синтетичні мастила на основі Yubase і Х9 - виготовлені на основі вдосконаленого базового мастила Yubase + синтетичні мастила з високим індексом в'язкості. Найближчим часом SK Lubricants планує вивести на ринок ще одну групу преміальних масел для легкових автомобілів - ZIC TOP. Їх основу складуть синтетичне базове мастило з додаванням поліальфаолефінів, а доповнить - вдосконалений пакет присадок

     


    Оновлена ​​лінійка мастильних матеріалів ZIC тепер володіє такими якостями:

    Ефективний захист від підробки
    Захисна фольга з особливим способом нанесення під кришкою
    Запатентована технологія розміщення голограми на етикетці
    Вигравіруваний логотип ZIC на дні каністри
    Ідентифікаційний код країни

    Покращений склад
    Якісний базовий склад
    Високотехнологічні присадки

    Функціональний дизайн
    Зручна ручка
    Ергономічний отвір розливу

    Зміни торкнулися і найменування моторних масел ZIC для легкових автомобілів:

    ZIC ТОР - флагманська лінійка повністю синтетичних моторних масел в золотистих каністрах з чорною етикеткою;
    ZIC X9 - лінія преміальних повністю синтетичних моторних масел в золотистих каністрах із золотистою етикеткою;
    ZIC X7 - лінійка синтетичних моторних масел вищого рівня якості за розумною ціною в сріблястих каністрах з сріблястою етикеткою;    
    ZIC X5 - лінія напівсинтетичних моторних масел високого рівня якості в синіх каністрах з синьою етикеткою.

    Детальніше на сайті виробника zicoil.ru