Назад к новостям

    Розширення асортименту. Repsol

    17.01.2017

    Шановні клієнти та партнери!

    Компанія Автоклад з радістю повідомляє про розширення свого асортименту. Тепер Ви можете придбати за вигідними цінами продукцію ТМ Repsol.


    Компанія Repsol є глобальним гравцем на нафтовому ринку. Repsol - це сучасна інтегрована міжнародна нафтова організація, яка займається всіма напрямками, пов'язаними з нафтопереробною промисловістю включаючи видобуток газу. Компанія діє в понад 40 країнах в світі і є найбільшим нафтовим концерном в Іспанії а також Аргентині.

    Обираючи оливи Repsol, Ви обираєте значно більше, ніж просто товар. Купуючи продукцію високої якості, Ви отримуєте гарантію від Repsol. Інтегрована глобальна енергетична компанія, яка займається видобуванням, переробкою, виробництвом більш, ніж 90 країнах. Репсол забезпечує мільйони людей та компаній у всьому світі найбільш ефективними, відповідальними енергетичними рішеннями.

    Ви отримуєте більше інновацій.
    Repsol має власний Технологічний Центр, де кваліфіковані технологи та дослідники постійно покращують кожний продукт, щоб забезпечити максимальну ефективність і високий рівень технічної та екологічної якості.

    Оливи Repsol перевершують більшість ключових стандартів у своїй галузі. Вони пройшли випробування на спортивних змаганнях Париж-Дакар та Moto GP, що гарантує максимальну ефективність.
     


    Ціль компанії Repsol – інновації задля руху вперед. Тому компанія постійно вдосконалює свій асортимент продуктів для ще більшого захисту двигунів, які представлені на ринку.

    Оливи Репсол продовжують життя і захищають двигуни та газовідвідні системи відповідно до європейських стандартів. Вони також гарантують економію палива та зменшують викиди CO2 в більшості сучасних двигунах.

    У Repsol, використовують тільки найкращі процеси переробки під час виробництва базових олив. У своїй пропозиції, компанія Репсол пропонує продукти, які у поєднанні з високоякісними присадками та особливими формулами, відповідають вимогам більшості виробників автомобілів.  Дбаючи про Ваш автомобіль, тим самим надаючи вам ще більшої впевненості в дорозі.
     
    Мастила Repsol у пропозиції Авоклад
    Підбір мастил Repsol для вашего автомобіля на офіційному сайті

    Обирайте продукцію з широкого асортименту, який задовольнить Ваші потреби:

    CARRERA: для потужних та спортивних автомобілів.

    ELITE: для автомобілів, яким необхідні оливи з допусками автовиробників (OEM).

    PREMIUM: для автомобілів, яким необхідні оливи API/ACEA.

    MULTI G: для автомобілів, яким необхідні всесезонні оливи середньої якості.

    AUTOGAS: для автомобілів, які використовують газ (LPG/CNG).

    SINGLE G: для автомобілів, яким необхідні сезонні оливи середньої якості.