Назад к статьям

    Нова лінійка продуктів для човнів і катерів LIQUI MOLY

    23.03.2016
    Нова лінійка продуктів для човнів і катерів LIQUI MOLY
    В останній тиждень січня в Дюссельдорфі пройшла спеціалізована виставка човнів, на якій компанія LIQUI MOLY представила свою оновлену і значно розширену лінійку продуктів для човнів. Нова «водна» лінійка LIQUI MOLY складається з 18 продуктів, спеціально розроблених для застосування в човнах і катерах з урахуванням специфіки водного середовища. Лінійка складається з моторних і трансмісійних масел, присадок в паливо, а також спеціалізованих мастил.
     
    Все продукти LIQUI MOLY для човнів були з нуля розроблені фахівцями компанії, з огляду на особливі вимоги човнових моторів і трансмісій, особливостей їх роботи і екологічних вимог, що пред'являються до хімічних продуктів, застосовуваних у водному середовищі.

    Пропозиція моторних масел для човнів налічує шість продуктів - чотири масла для чотиритактних двигунів в'язкістю 10W-30, 10W-40, 15W-40 і 25W-40, і два двотактних масла. Моторні масла LIQUI MOLY для човнів відповідають, крім інших, основним «водним» специфікаціям: NMMA FC-W, NMMA TC-W3, Volvo VDS-3.
     
    Лінійка паливних присадок складається з продуктів, розроблених для профілактичного та сервісного застосування для захисту бензинових і дизельних паливних систем і поліпшення властивостей палива. Стабілізатор бензину Benzin Stabilisator захищає бензин від старіння і окислення при тривалому зберіганні. Benzin System Reiniger є м'яким комплексним очищуючим засобом для всієї паливної системи бензинових двигунів, включаючи систему підготовки суміші і впускні клапани. Присадки в дизельне паливо покликані захистити дизельну паливну систему катерів, а також запобігти розвитку бактерій і нейтралізувати які вже виникли. Diesel Schutz є комплексним профілактичним продуктом для м'якого очищення і захисту дизельної паливної системи човнів і катерів. Він піднімає цетанове число палива і запобігає розвитку бактерій в паливному баку плавзасобів. Diesel Bacterien Stop - спеціалізований сервісний продукт, високоефективний біоцид, призначений для боротьби з дизельним шламом який утворився в результаті розвитку дріжджових бактерій і цвілі, а також для запобігання їх розвитку.
     
    Крім моторних масел і паливних присадок, «водний» асортимент LIQUI MOLY включає трансмісійні масла і спеціалізовані мастила для човнів, а також засоби по догляду за катерами. Серед спеціалізованих мастил - мастила для лебідок і швартовочних механізмів, безкислотні консистентні PTFE мастила, синтетична гума.
     
    «Ми готові запропонувати кожному власнику човна або катера повний спектр високоефективних продуктів для його плавзасобів: починаючи з мастил і закінчуючи високоякісними маслами і сервісними присадками. Крім того, ми приділяємо особливу увагу зворотньому зв'язку з нашими клієнтами і докладаємо всіх зусиль для задоволення їх потреб, розробки нових необхідних продуктів і вдосконалення вже існуючих»- прокоментував вихід нової лінійки для човнів глава морського підрозділу LIQUI MOLY Ян Волк (Jan Volk).